Dietologas teigimu, varškė yra puikus būdas gauti reikiamą kiekį baltymų ir mikroelementų, taip pat pieno rūgšties bakterijų, būtinų žarnyno bei viso žmogaus organizmo veiklai. Vieni iš jums surinktų patiekalų yra labiau palankesni sveikatai, kiti – mažiau, tačiau neabejotinai visi yra tokie skanūs, kad nereikės nieko raginti jų ragauti. Nuo virtų ar keptų varškėčių iki spurgyčių ar naminių sūrelių, nuo apkepo iki šventėms tinkančio pyrago, nuo legendinių sausainių iki mielinių bandelių su varške. Mėgaukitės!
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/maistas/skoniu-naujienos/ka-gaminti-is-varskes-12-tokiu-gardziu-patiekalu-kad-suvalgysite-viska-iki-paskutinio-trupinelio.d?id=91854397